неділя, 24 лютого 2008 р.

Віталій Легкий - Аламні обличчя

Віталій Легкий (ака Лехкий)

ака "(цензура, дізнайтеся у його друзів)")

Народився 19.09.1984 у м.Нойштерліц, Німеччина у сім'ї радянського військового.

Доуніверститетьке життя провів у м. Мукачево.

з 2001 по 2005 рік навчався у ЦЄМС ТАНГу (Україно-нідерландський факультет), у лютому-липні 2004 р. у Роттердамі (Нідерланди), з вересня 2005 у м. Орхус (Данія), вересень 2006-лютий 2007 - студент по обміну у м.Льовен, Бельгія.

Час приєднання до LC AIESEC в Тернополі – 2002 рік.
Посади 2002-2003 рік – член команди ICX/reception, 2003-2004 рік – VP External Relations.

У 2003-2004 рр відвідував усі національні конференціїї AIESEC в Україні та LDSи різних часів.

Віталій є яскравим прикладом "моральної, але не фізичної" підтримки та культури AIESEC в Тернополі того часу, що робило внесок у хоч-якусь різноманітність людського потенціалу Локалки.

Чудове володіння англійською мовою та "хорошість" Віталія дуже позитивно впливали на рівень задоволення рісепшеном у Тернополі стажерів різних років. Навіть до цього часу з деякими із них Лехкий підтримує зв'язок та добрі стосунки.

Особливо приваблива зовнішність є однією з речей, якими Віталій відрізнявся від багатьох айсекерів того часу, що дозволяло йому знайомитися та підтримувати дружні (і не тільки) стосунки з членами інших Локальних комітетів (особливо з Донбасу).

Ще однією рисою (надзвичайно важливою на той час) була наявність у Віталіка однокімнатної квартири у Кутківцях на славнозвісній вулиці Бе(а)нцаля, де при відсутності офісу відбувалися часті формальні та неформальні зустрічі Локалки, welcome та bye-bye party для стажерів та навіть "продовження" деяких конференцій (деталі питати у LCEB03-05).

У 2004 році було Віталія Легкого було переведено у почесне звання alumni Локального Комітету AIESEC в Тернополі.

На даний час Віталій продовжує навчання у м.Орхус (Данія), де штудіює EU Business and Law. Часто заїжджає в Україну, де майже завжди зустрічається із аламніками своїх років. Також Віталій часто подорожує різними країнами, і навіть там знаходить можливість бачитися з друзями.

Фото 1 - літо 2006 р. В.Легкий, В.Кіяшко - розважальний парк "Тусенфрюд", неподалік від м.Осло, Норвегія

Не жонатий (станом на 26.02.08).

Аламні, які підтримують зв‘язок з Віталієм – В.Кіяшко, О.Бурак, Л.Карачко, Я.Лисак.

Фото 2 - Січень 2008 - Л.Карачко,В.Легкий, В.Кіяшко - зустріч на славнозвісній "блат-хаті" по вул. Бенцаля

Немає коментарів: