неділя, 17 лютого 2008 р.

Андрій Вівчар - Аламні обличчя


Вівчар Андрій
(ака Вівчарик)

Народився - 07.01.1984 у м.Теребовлі, Тернопільська обл.

з 2001 по 2005 рік навчався у ТАНГу, інститут "Економіки і підприємництва".

Час приєднання до LC AIESEC в Тернополі – 2001 рік.
Посади 2001-2003 рік – член команди OGX, 2003-2005 рік – VPOGX.
Results – зростання
показників стажувань у OGX напрямку у 2003-2005 році.

Постать Андрія Вівчара можна вважати легендарною.

Андрій приєднався до Локалки у вересні 2001 року разом з Віктором Кіяшком та Олександром Пеньківським. Незважачи на небагаті (на початку) географічні знання та не повністю досконале знання іноземної мови, Андрій своєю наполегливістю та вмінням переконувати людей досяг хороших результатів у своєму напрямку за роки перебування у Локалці. Починаючи з 2002 року відвідав більшість регіональних та національних конференцій AIESEC в Україні. Дуже багато аламні різних локалок тих років добре знають та пам‘ятають Вівчарика, адже він володіє відмінними «networking» skills, має хороше (і трохи специфічне) почуття гумору, веселу вдачу та є просто файним простим українським хлопцем з Теребовлі. З тих часів у Андрія дуже багато друзів у різних містах України та світу загалом, з якими він у більшсоті підтримує зв‘язок та хороші стосунки.

У травні 2005 року на LCC у Горішньому Івачеві Андрія Вівчара було переведено у почесне звання alumni Локального Комітету AIESEC в Тернополі.

Після цього Андрій переїхав до Києва, де згодом одружився влітку 2005 року (гуляли всі все одно в Теребовлі:). На весіллі були присутня велика делегація AIESECерів Тернополя та інших міст. Його жінка Леся, хоч і не була в AIESEC, але поважає і розуміє(!) цю частину його життя і завжди рада прийняти у гості його друзів.

У січні 2006 року у сім‘ї Вівчариків сталася чудова подія – у Андрія та Лесі народилася маленька та чарівна донечка Мар‘яночка.


Теперішній статус: проживає з сім‘єю у смт. Коцюбинське, що під Києвом. Підтримує постійний зв‘язок з аламніками своїх років, що виливається у хороші і відверті зустрічі та важкі наслідки на наступний ранок.

Ставлення до AIESECу – дуже лояльне.

Інші аламні, які підтримують зв‘язок з Андрієм – В.Кіяшко, О.Бурак, Л.Карачко, Я.Лисак, С.Заїка

5 коментарів:

Maksik сказав...

Фотка справа знизу в колажі рулить ))

Kiyaha сказав...

угу:) там більшість мають свої історії, а та особливо:))

Unknown сказав...

Ну я ледь не просльозився, але не можна в офісі). Зара подзвоню Вівчару.

Кеша

Choliy Ira сказав...

мда......навіть не віриться шо таке колись було....просто сижу і сама до себе усміхаюсь.....в колажі добре прослідковується візуальне перевтілення ......величезний привіт тобі ....Андрійко від Мишки!!!!!!!!!!

Анонім сказав...

хіііііііііі худенький Вівчарик :)
привіт тобі :)