середа, 27 лютого 2008 р.

Про другий "2ий четвер місяця"!



Всім привіт!

Як не дивно, але саме в середу, 20го лютого відбувся «2ий четвер місяця», що став другою зустріччю Тернопільської діаспори в Києві.

Хостила "2ий четвер" аламні 2001 року Надія Дудка, айсекер 1998-2001 років ;)

Варто зауважити, що почалась зустріч досить цікаво – майже пів години у вантажному ліфті. Пощастило лише Андрію Пораді, який прийшов уже опісля нашого визволення. У неймовірному ліфтостоянні брали участь наступні герої: Сергій Заїка, Надія Дутка, Ольга Дручак (ака Барига), Леонід Карачко (ака Кєша/Гідрофіл) з дівчиною Олею Дегтярьовою (аламні Львова), Олексій Бурак (ака Гьоте) з дружиною Анею.

Опісля такого феєричного початку всі зійшлися на тому, що готувати шубу займе забагато часу. З цього приводу всі куплені харчі були просто викладені на тарілки, Леонід з Олею начистили картоплі. Усі вирішили випити по першій, потім по другій, потім далі. Згодом Надя принесла гарячу картоплю, а зварений буряк для шуби залишився на майбутнє використання.

Дякуючи Наді всі ще раз перезнайомились та представились, розповіли як прийшли в організацію, що робили в локальному комітеті, чому котось називають "Креативним Агентством «Золота долоня»" (питати про деталі С.Заїку), що робили після AIESECу в Тернополі, як одружилися, що роблять зараз і т.д. і т.п.

Як і минулого разу, окрім стандартного алкогольного напою, ми мали змогу поласувати і чимось іншим. Якщо на перший «другий четвер місяця» Леонід Карачко приніс сербську ракію (вдячність вислювлюється В.Кіяшку за імпорт і В.Харді за подарунок), то цього разу А.Порада порадував усіх івано-франківським джином з магазинним тоніком:)

Підсумовуючи, хочу сказати, що ми провели другий чудовий вечір у колі приємних та рідних людей завдяки одній організації і одному ЛК, тому із нетерпінням чекаю на наступні зустрічі, нових людей та цікаві напої.

Всім привіт та солодкі поцілунки.

О.Дручак

P.S. Фото з події тут

Немає коментарів: