пʼятниця, 22 лютого 2008 р.

Рік 2003 у житті ЛК AIESEC в Тернополі. Част.1

Elections

У січні 2003 року відбулися вибори в ЛК AIESEC в Тернополі.

Членами ЕВ стали:

  • Віктор Кіяшко - LCP
  • Олександр Пеньківський - VPICX
  • Андрій Вівчар - VPOGX
  • додатково на позицію ER координатора був призначений Сергій Николишин.
Situation in LC at the beginning of the year

Рік 2003 ЛК починав у статусі "in alert" (найнижчому на той час по компендіуму) завдяки поганим результатам у попередні роки. На WinCo у Івано-Франківську Тернопіль приїхав з результатом - 2 TNs та 5 SNs realized, що було величезним кроком уперед порівняно з 2001 роком (тоді було реалізовано 1 TN та 1 SN). Цікаво те, що для локалки це був останній рік у статусі "in alert", і якщо би не було реалізовано 2 ТНки та 2 СНки до WinCo, то ЛК просто би закрили (остаточно! зважаючи на ситуацію у 2002 році).

До останнього моменту у Тернополя було реалізовано 1 TN/5 SNs, очікувалося, що стажерка з Бразилії приїде на "Тернопільхлібпром" на початку січня. Врешті решт так не сталося, і тільки завдяки комунікаційним здібностям та хорошим стосункам А.Поради та В.Пеньківського з сім'єю Дрозд (ПМП "Кромвель"), хлопцям вдалося у останній момент "зрейзити" там ще одне стажування спеціально для бразилійки.

Мішель приїхала за день до WinCo, що дозволило Тернополю прибути на конференцію з надзвичайно хорошим настроєм!:)

WinCo

На WinCo 2003 за традицією обиралася нова команда Нац. Комітету. На посаду MCP подавалися Марина Малкіна (MCVPOGX 02-03) та Андрій Серезентинов (MCVPICX 02-03). Андрій був дуже хорошим та близьким другом Тернопільської локалки, що відповідно і позначилося на особистих приференціях (офіційно Тернопіль не голосував). Марина перемогла у першому турі з величезною різницею - 6 голосів до 1 (праворуч на фото В.Кіяшко, А.Серезентинов, В.Пеньківський).

Ці особисті приференції позначилися на стосунках МСP та ЛК Тернопіль протягом усього наступного року.

Фото 1 - ЛК Тернопіль (Віктор Пеньківський) приготувалися до конференції:)



Фото 2 - два покоління ЛК Тернопіль (А.Вівчар, В.Кіяшко, А.Порада, О.Пеньківський)



До команди МС на термін 03-04 у Франківську було обрано:
  • Вікторію Ігнатенко, LCP Донецька. на посаду MСVPER
  • Ірину Захаренко, LCVPOGX Одеси, на посаду MСVPOGX
  • Майка Янішевського, LCP Лодзя (Польща), на посаду MСVPICX
  • Адріана Русу, LCVPHR Клуж-Напоки (Румунія), на посаду MСVPHR


МС коучем Тернополя пізніше було призначено Адріана Русу, з яким ЛК мав дуже хороші дружні стосунки і зв'язок з яким підтримується і до цього часу.

External Event

Між WinCo та Planning Camp'ом у Бердянську у Києві проводився External Event, на якому були присутні партнери AIESEC в Україні, команда LCPів та МС 02-03 . В урочистій атмосфері ЛК Тернопіль отримав заслужену нагороду "The Most Progressive LC".

на фото Дмитро Байкалов (МСР 02-03) та Віктор Кіяшко (LCP Тернополя 03-04) тримають евордік напрогресивнішому ЛК за підсумками 2002 року:)



Немає коментарів: