четвер, 28 лютого 2008 р.

Рік 2002 у житті ЛК AIESEC в Тернополі. Част.2

Одразу після Зимової конференції було узгоджено візит Тараса Павлуся та Дмитра Байкалова в Тернопіль для подальшого обговорення ситуації. Під час цього візиту було вирішено, що ЛК Тернопіль (як і Черкаси) залишиться в організації на цей 2002 рік у статусі "in alert" знову. Юридично (по компендіуму) це було зроблено, як ніби локалку виключили і включили знову як нову (щось типу того:) Основною причиною такого рішення стали напрацювання та людський потенціал Тернополя та Черкас у 2002 році (дві SN форми в Тернополя були на matched, і пара TNs raised). У двох локалок був рік, щоб довести, що вони на щось таки спроможні.

Якщо ви зараз читаєте цей пост, і ви - мембер ЛК AIESEC в Тернополі, який отримав Golden Excellence Award 2007, то ви уже знаєте відповідь, чи нам вдалося показати, хто такі справжні "тернопільські пацани".

Planning Camp

Відбувався традиційно в Бердянську на косі. Конференція запам'яталася чудовою погодою, купою файних людей, сльозливими моментами виборів в NST (тоді Тарас Павлів, аламні Львова, та Олена Тєрєшонок, аламні Тернополя, передавали свої обов'язки Наталці Стасик, аламні Дніпропетровська, та Яріку, аламні Миколаєва), мультиками Масяні у перервах, бичками на сніданок, обід та вечерю, та старий телевізором "Електрон", до якого було підключено компутер і який слугував "тодішнім" проектором для делегатів:)

Фото 1 - тернополяни у Бердянську (В.Пеньківський, А.Порада, В.Кіяшко)



Фото 2 - ЛК Бердянськ, Маріуполь та Тернопіль (посередині у блакитній курточці - Олена Тєрєшонок)



Фото 3 - Тернопіль їде додому (Т.Судома, А.Кривокульський, В.Пеньківський, А.Порада, А.Попова, В.Кіяшко)



National Outgoing Preparation Seminar

У травні в Старому Салтові, що під Харковом, відбувся перший NOPS за останні роки в Україні (а можливо і взагалі перший). Відповідальною за конференцію була Марина Малкіна, чером був Пранай, якийсь айсекер з Індії. Офіційного статусу делегата чи члена орг.комітету тернополяни, що приїхали туди, не мали.

Неофіційну підтримку ОС та фасікам (пам'ятаю тоді ще молоду Наталку Стасик, яка говорить поганенькою англійською:) надавали наступні члени ЛК Тернопіль - В.Кіяшко, А.Вівчар, В.Пеньківський.

Фото 4 - В.Кіяшко та А.Вівчар (він справді такий був:))



Фото 5 - Тернополяни та львівяни їдуть додому після конференції




Leadership Development Seminar


Так як автор цього посту не був особисто присутній на даній конференцій, то деталей про неї буде не так вже і багато. Буду радий, якщо люди напишуть більше у коментах чи окремим постом.

Так от, LDS традиційно відбувався влітку у м.Києві, де звично зібрав до купи багатьох айсекерів, стажерів та аламніків. Відбувався він на кораблі, що, порівняно з наступними подібними конференціями, було файним "длогістичним" досвідом для делегатів.

Фото 6-8 - LDS'02 у Києві (на фото 6 можна помітити присутність та активність тернопільських аламні)



Фото 9 - AIESEC в Україні, LDS 2002



Autumn Conference

Осіння конференція 2002 проходила десь в лісах неподалік від Дніпропетровська. Відзначилася хорошою та дружньою атмосферою, присутністю міжнародних делегатів та фасилітаторів з Румунії та Польщі, файним Global Village, ну і, звичайно ж, денною робочою частиною.

Локалка приїхала в Дніпропетровськ із хорошим настроєм, адже спочатку року вже було реалізовано 4 СН форми та зрейжено декілька ТНок. Цього разу членів ЕВ було дещо менше, адже з посади LCVPER "пішла/звільнили" Т.Судома.

Фото 10 - Global Village (Черкаси, Франківськ, Тернопіль і один поляк посередині)



Фото 11-12 - Обличчя AIESEC в Україні 2002


Фото 13 - Обличчя AIESEC в Україні 2002 (зліва направо, нижній ряд - А.Кривокульський (Тернопіль), О.Кріль, М.Мітков (Львів), О.Гуга (Донецьк), верхній ряд - Д.Сафонов (Харків), Г.Лінник (Донецьк), О.Завойко (Львів), А,.Винограденко (Харків), "не пам'ятаю хто, або з Дніпра, або з Донецька", С.Назаретян (Харків), Е.Іманова (Донецьк), В.Кіяшко (Тернопіль), А.Серезентинов (Донецьк-МС), О.Пеньківський (Тернопіль), Р.Похілєва (Маріуполь).




Немає коментарів: