середу, 2 квітня 2008 р.

Рік 2004 у житті ЛК AIESEC в Тернополі. Част.2

AIESEC XP Conference

У квітні вперше проводилась AIESEC XP Conference. Конференція була поділена на 2 треки - AIESEC Experience (для нових та досвічених членів Локалок (окрім ЕВ) та NOPS (для СНок).
Так як ЛК Черкаси із давніх давен був братнім для Тернополя, то увесь борд Тернополя домовився з ОС конференції приїхати без фі і просто бути "паті делегатами" на увесь час конференції.

Фото 1-2 - У кімнаті Тернополя (на лівій фотографії присутня MCP 03-04 Марина Малкіна)



Конференція запам'яталася хорошою атмосферою, купою ролл-колів (терн. хлопчачий був особливо огидно-популярний:), сауною, вечірками (а для нових мемберів новими знаннями та знайомствами), а також сосново-болотистою місцевістю із мільнойом у n-му степені комарів.

Фото 3 - "Тернопільська Трійця" (Я.Лисак, А.Вівчар, В.Кіяшко)




10 year anniversary


У травні в м.Києві по вул.Січневого Повстання у галереї "Лавра" відбулося святкування 10 років офіційного існування AIESEC в Україні. На події були присутні аламні та деякі члени ЛК із Тернополя, а також аламні усіх років та міст України (+ гості із Росії).

Офіційна частина запам'яталася урочистими промовами МС, видатних аламні, "поважних" дядьків, як ото Богдан Гаврилишин. Також на святкування прибули усі (чи майже усі) МСРи за всі роки існування AIESEC в Україні, що зробило атмосферу ще зворушливішою та особливішою. Між МСРами була присутня і п.Барська, яка була першим Президентом Нац. Комітету AIESEC в Україні.

Під час офіційної частини AIESEC в Тернополі отримав неофіційну нагороджену за успішну реалізацію проекту "5-5-5-5" два роки поспіль у м.Бердянську (читати попередні пости про 2003 і 2004 рік)

Опісля був офіційний фуршет, на якому старі друзі змогли більше поспілкуватися один з одним, з'їсти надзвичайно смачні закуски та хильнути смачних укр. вино-горілчаних напоїв.

Фотографій з цієї події у архіві аламніків Тернополя не зберіглося, але є відео (питати у аламні 2005-2006рр).


Picnic

Традиційно у травні проводився AIESEC picnic, про який детальніше можна прочитати у попередньому пості - тут.

Фото 4: зліва направо - а.Тернополя - С.Заїка, О.Пеньківський, І.Крейс, В.Кіяшко, Л.Карачко, А.Кривокульський та одеський стажер Пол з Канади




Leadership Development Seminar


LDS традиційно організовувався київським ЛК і цього разу проходив у Ворзелі. ЛДС був поділений на 2 треки - вперше проводилася Branding Conference та традиційно - Leadership Track.

Тернопільська Локалка укорте була присутня бойовим складом (у нього навіть входила сестра Іллі Крейса - Діна, яка приїхала з США) і отримала купу задоволення від зустрічей та проведеного часу із старими та новими друзями, вечірок з аламні, паті у кімнаті, а також сесій (ну якже без них:) Одну навіть вів Славко Вакарчук.

Фото 5 - Тернопіль на Південному вокзалі перед початком ЛДСу.
Фото 6 - І.Крейс та В.Кіяшко задоволені навчальною частиною конференції:)




Фото 7 - ЛК Тернопіль на LDSі 2004. Аламні - О.Бурак, В.Кіяшко, О.Дручак, В.Легкий, С.Заїка, Я.Лисак + Вероніка (мембер) та сестра Шрека Діна (крайня справа у верхньому ряду).



Фото 8 - Каскадом зверху вниз зліва направо - К.Москалець (а.Одеси), Л.Карачко, С.Заїка, О.Бурак, Я.Лисак, В.Кіяшко (усі а.Тернополя), К.Мікула (а.Донецька), М.Крестьянська (а.Франківська), І.Захаренко (а.Одеси, MCP 04-05), Н.Стасик (а.Дніпропетровська, MCP 05-06), О.Дручак та І.Крейс (обидвоє а.Тернополя)



Reception Weekend (by Franik)


Після LDSу влітку дружній ЛК Франік організовував Reception Event у Карпатах. І тут Тернопіль був присутнім у бойовому складі.

Гори, річка, природа, палатки, польова кухня, гра на гітарі, гра у регбі під дощем, дощ, дощ, дощ, дощ і ще багато дощу зробили відпочинок справді екстремальним та незабутнім.

У переддні виборів в Україні подія мала трохи помаранчеве тернопільське забарвлення:)

Фото 9-12 - Тернополяни на рісепшені (скелі Довбуша та долини Карпат).



Фото 13 - зліва направо по параболі - а.Сімферополя С.Грєдін, а.Тернополя - О.Бурак, Л.Карачко, Я.Лисак, В.Кіяшко



Reception Event (by Shrek)

Влітку так само відбувався Reception Event організований ЛК Тернополем, а точніше сказати - організований тільки Іллею Крейсом, який на цей час уже перебував рік у нас на стажуванні і став невід'ємною частиною нашої Локалки (офіційно був призначений reception-координатором).

Подія зібрала багато стажерів з різних міст України і трохи менше число айсекерів і відбувалася у с.Млинки, Тернопільська область. Головною програмою (окрім файнох паті) було кількагодинне лазання по печерах.

Фото 14-15 - Тернопільський Reception Event у Млинках. Українських айсекерів присутньо небагато - Я.Лисак, О.Бурак, І.Крейс, В.Кіяшко (а. Тернополя), Ю.Филюк, Ю.Хруслова, М.Чопей (а.Франківська) і купа стажерів.



2 коментарі:

Анонім сказав...

ale to bulo davno. Pamyatau ya toi reception week end, osoblyvo ja za namy ratuvalnyky pryizhzhaly, gyyy :)

Unknown сказав...

да да гредін нам за вибори Юща досі висить ящик голірлки