пʼятниця, 4 квітня 2008 р.

Рік 2004 у житті ЛК AIESEC в Тернополі. Част.3


Esra and Nihat

Наприкінці літа в Тернопіль приїхали 2 стажери із Туреччини - Есра Албайрак з м.Ескішехір та Ніхат Гуч зі Стамбула. Вони двоє проходили короткострокові стажування на ПМП "Кромвель".

Фото 1 (ліворуч) - Есра Албайрак.
Фото 2 (праворуч) - Ілля Крейс та Ніхат Гуч.




Local Training Seminar


В середині вересня відбувся LTS для нових потенційних членів ЛК, який проходив у третьому корпусі тоді ще ТАНГу. "Найвидатнішими" фрешками того року були Ірина Карватовська (ака Бронік, аламні 2006 року), Надія Кіф'як (ака Кіф'ячка, аламні 2006 року), Катерина Павлюк (ака Учілка, LCP 07-08) та Анна Сідлецька (ака Вухаста, LCP 08-09).

Фото 3 - Local Training Seminar 2004. Навчальна частина.


У перерві між двома днями ЛТСу старі члени ЛК та А.Кривокульський (аламні 2003 року) гарно відсвяткували таку подію у парку "Топільче":).

Фото 4 - Неофіційна частина семінару у парку "Топільче"



Autumn Conference

Осіння конференція була організована черкаською Локалкою і відбувалася десь за містом. Умови були традиційно-українсько-конференційними з перебіжками між корпусами, між корпусами та пленарі, між пленарі та їдальнею і т.д. і т.п. Але, як завжди, конференція відзначилася дуже позитивною і хорошою атмосферою, купою фану та трохи серйозними робочими речами. Бордам ґрунтовно пояснювалася концепція AIESEC Experience, про яку Націоналкам втовкмачували на International Congress перед тим у м.Ганновер, Німеччина. Exchange напрямок посилено готувався до початку другого раунду (перший був реалізований у 2003 році) національного PBoX (Project Based on eXchange) World Without Borders. В цьому році у ньому приймав участь і Тернопіль.


Фото 6 (ліворуч) - ЛК Тернопіль та Київ (В.Кіяшко, Н.Любива, М.Сільченко, А.Вівчар, Я.Лисак, О.Бурак)
Фото 7 - Тернопіль їде додому (Я.Лисак, О.Дручак, В.Кіяшко, І.Крейс)




Adaptation Camp

Західний Адапчак відбувався на початку жовтня у на дуже файній базі "Карпати" за Яремче. Локальний Комітет AIESEC в Тернополі прибув туди у повному складі: фрешки - навчатися, стажери WWB - кооперуватися і пізнавати красу Карпата та AIESEC в Україні, ну а борд - за цим усім наглядати і створювати веселі моменти, які будуть пам'ятатися ще довго:))

Фото 8 (ліворуч) - LC Time Тернопільської Локалки під час Адапчака 2004

Фото 9 (праворуч) - веселі пригоди Тернополян у Карпатах:) (на фото - А.Вівчар, І.Крейс, В.Кіяшко та Прімош Розман, WWB стажер Тернополя)


Фото 10 - Обличчя Західного Adaptation Camp 2004



Local Committee Congress

Десь в тих часах відбувався виїзний LCC Локалки у парку на озером, на якому традиційно відбувався перегляд статусів членів Локалки, а також приймалися усілякі потрібні і не дуже бюрократичні рішення. Все це гарно запивалося та закусувалося:)

Фото 11 (ліворуч) - О.Дручак, О.Бурак, Б.Кухарський

Фото 12 (праворуч) - сурйозне ЛСС на природі:)



European Conference

У 2004 році AIESEC International змінив структуру регіонів і поділив AIESEC країни на Growth Networks. European Conference об'єднала усі конференції для LCPів із новоутворених WENA та СЕЕ Growth Networks (раніше це були MedCo, WeastCo, Nordics).
EuroCo відбувалося у маленькому містечку Кладово, що на самісінькому кордоні з Румунією.

Українська делегація користувалася неабиякою популярністю серед представників чоловічої статі з інших країн. Фотографії підкажуть причину:)))


Фото 11 (ліворуч) - Укр. зупинка в Будапешті. Верхній ряд - Ю.Филюк (Франківськ), В.Кіяшко (Тернопіль), М.Сільченко (Київ), Ю.Горб (Маріуполь), К.Сидоренко (Донецьк), Маша (Дніпропетровськ), Н.Гоік (Черкаси). Нижній ряд - С.Назаретян (Харків), Є.Кожухова (Донецьк)

Фото 12 (праворуч) - причина любові до укр. делегації:)))



Фото 13 (ліворуч) - Українська делегація на Global Village

Фото 14 (праворуч) - Укр. дівчата та начальство в обличчі М.Янішевського (CEE Project Manager 04-05, CEE Director 05-06) та Б.Боланда (CEE Director 04-05, PAI 05-06)





Немає коментарів: