вівторок, 29 квітня 2008 р.

Аламні Зустріч

"12 квітня відбулася перша офіційна зустіріч аламні AIESEC в Тернополі.

Незважаючи на малу кількість аламніків, більшість з яких не змогла бути через фізичне перебування у інших містах України та світу, захід пройшов у приємній та невимушеній атмосфері. На квартирі по вул. Кривоноса, 9 цього вечора були аламні Наталя Оленюх та Ігорь Флиста (ака Почємучка), а також невелика зграя айсекерів - Катерина Павлюк (ака Учілка), Степан Федорців (ака Стьопа), Сідлецька Анна (ака Вухаста), Сергій Зіньківський (ака Сєрж) та Мар'яна Мацюк (ака Маська), яка долучилася до решти трохи пізніше, але була вибачена завдяки факту принесення нею смачного вина. Захід розпочався о 19 годині.

Цей вечір був сповнений багатьох історій, які розповідала молодим айсекерам Наталя Оленюх - про те, як було створено AIESEC в Тернополі, як Локалка у той час працювала, які конференції робилися і як вони відбувалися. Розповіді були просто неймовірно цікаві та захоплюючі! Наталя розповіла, що у неї був такий старенький, престаренький блокнотик, в якому вона берегла записи історії Локального Комітету AIESEC в Тернополі. Також вона принесла фотографії (датовані десь 1993-1996рр.) тодішніх тернопільських айсекерів (теперішніх наших аламніків:).

На фото - пані Наталя та молоді айсекери.

Після розповідей Наталі айсекери у свою чергу розказали, що відбувається зараз в Локальному Комітеті, що планується, обмінялися думками і ідеями з аламніками.

Загалом зустріч тривала близько 3-х годин, протягом яких було розказано та почуто багато про історію та сьогодення Тернопільської Локалки. Усі учасники були надзвичайно задоволені цією подією.

За наступну зустріч не домовлялись, адже 10 травня святкується День Народження Локального Комітету, на який усі Ви запрошуєтеся!"

С.Зіньківський

Немає коментарів: