неділя, 23 березня 2008 р.

Рік 2004 у житті ЛК AIESEC в Тернополі. Част.1


Winter Conference


Зимова Конференція 2004 року відбувалася неподалік від м.Одеси на березі Чорного моря. Призначення бази за деякими чутками - лікування хворих на туберкульоз, що не було підтверджено, але умови проживання цілком тому відповідали:)

Конференцію черила MCP AIESEC в Австрії гарна та розумна дівчина Ула.

Вибори нових виконавчих рад у Локалках у 2004 році було вирішено проводити навесні, так як у 2003 році було змінено AIESEC рік. AIESEC в Тернополі на конференції представляла досить велика делегація, хоча ніяких "раскладів", що стосувалися Локалки, цього разу не спостерігалося. Голосу на виборах у Нац. Комітет Тернопіль не мав, то й не було чого особливо турбуватися:)

Фото 1 - ЛК AIESEC в Тернополі на Зимовій Конференції 2004 в Одесі



На МСРа цього разу подавалося 2 людини - Ірина Захаренко, MCVPOGX 03-04, та Галина Лінник, LCP Донецька 03-04, що було своєрідною "історичною" подією, так як у попередні роки для AIESEC в Україні не був властивим факт подання LCPів одразу на найвищу позицію в країні.

Голосувало на Зимовій Конференції 7 ЛК + МС. У першому турі І.Захаренко набрала 5 голосів, 3 було віддано за Г.Лінник, тож за компендіумом було назначено другий тур (для перемоги в першому потрібно було отримати 2/3 голосів повноправних). У другому турі перемогла І.Захаренко із 5 голосами (в ньому потрібно було набрати 50+1% голосів). Здавалося б, нічого особливо, але , насправді, все було набагато цікавіше, так як у перерві між турами два Локальні комітети змінили свої уподобання і проголосували за інших, ніж в 1 турі, кандидатів. Якщо б свою змінив тільки один ЛК, то б була ситуація рівності голосів, а це означало б, що AIESEC в Україні залишився без MCP на певний період часу до перевиборів.

До Нац. Комітету 04-05 було обрано
- Наталю Стасик (LCP Dripropetrovs'k 03-04) на позицію MCVP eXchange Development
- Ольгу Бученко (LCP Ivano-Frankivs'k 03-04) на позицію MCVP External Relations
- Олега Кріля (LCP Lviv 03-04) на позицію MCVP People Development

Цікавим фактом є те, що усі члени МС 04-05 у 02-03 році були в одній команді LCVPOGX.

Приємним для ЛК Тернопіль фактом був приїзд двох аламніків на останні дні конференції - Віталіка Купчака та Миколи Іванініва.

Фото 2 - Локалки: Тернопіль (тіко хлопці) та Івано-Франківськ (тіко дівчата)


Elections

У березні відбулися вибори до нової виконавчої ради. На посаду Президента повторно було обрано В.Кіяшка. Іншими членами ЕВ стали:
  • VPOGX - А.Вівчар
  • VPICX - Я.Лисак
  • VPFin - О.Пеньківський
Під час року О.Пеньківський склав з себе повноваження віце-президента по фінансам із власних причин та зі спільною згодою виконавчої ради, які перейшли до В.Кіяшка.

CEMOS

У 2004 році в Україні поблизу м.Червоноград проводилася друга міжнародна конференція за всю її історію (перша була WeastCo в Тернополі у 1995 році) Central European Motivational Seminar. На конференції були присутні делегати з понад 12 країн Європи. Конференц-менеджером був Адріан Русу, MCVPHR 03-04.

Офіційних делегатів від Тернополя не спостерігалося, неофіційними були Я.Лисак та В.Кіяшко. Загалом конференція пройшла з хорошим настроєм та атмосферою інтернаціонального братерства, що не зменшило кількості "челенджів" для членів ОС (історії питати особисто у присутніх на конференції).

Фото 3 - Україна, Росія та Сербія на CEMOS 2004 у Львові.




Planning Camp


Традиційно Planning Camp відбувався на косі у м.Бердянську. На конференції Тернопіль гідно представляли В.Кіяшко, А.Вівчар та Я.Лисак.

Фото 4 - ЛК Тернопіль+ друзі та колеги з Одеси та Бердянська



Конференція запам'яталася чудовою погодою, кооперацією Тернополя з Києвом та іншими Локалками, піснями під три гітари в кімнаті Тернополя, надзвичайною купою фану та, напевно, сесіями:)

Фото 5 - Виконавчі Ради AIESEC в Україні 2004-2005 (Тернопіль, Маріуполь, Львів, Миколаїв, Донецьк, Черкаси, Івано-Франківськ, Бердянськ)



Другий рік поспіль Тернополем у співпраці з іншими ЛК було успішно реалізовано проект "5-5-5-5".

Фото 6 - Мокрі, дурні та щасливі:)))



1 коментар:

Kramarenysz сказав...

Кіяха, ти молодець, підтримуєш традиції, молодиш файних дівчат, чому підтвердження Фото 6 - Мокрі, дурні та щасливі:)))