субота, 8 березня 2008 р.

Рік 2002 у житті ЛК AIESEC в Тернополі. Част.3


Adaptation Camp


На початку жовтня в Тернополі другий рік поспіль у с.Струсів відбувався західний Adaptation Camp, на який окрім ЛК з Зх. України приїхали делегації Одеси та Донецька. OCPом конференції був В.Кіяшко, OCVPF - Сашко Пеньківський. Загалом конференція пройшла традиційно файно і весело. Пам'ятається, що одного дня навіть випав сніг і було дуже холодно в корпусах, що ще більше піштовхувало локаки до кооперації один з одним.

Фото 1. Пленері.Делегати адапчака.
Фото 2 - В.Кіяшко, В.Пеньківський, М.Малкіна, І.Рябчук




На останні дні більшість ЛСПів Локалок приїхало в Тернопіль, так як одразу після адапчака українська делегація на чолі з Дмитром Байкаловим їхала в Угорщину на конференцію WeastCo.

Фото 3. Шеф 2002-2003 - Д.Байкалов (а.Франківська)
Фото 4 - Післяконференційне пиво в "Анастасії" - О.Костюк (а.Одеси), О.Дємєнко (а.Бердянська), А.Серезентинов (а.Донецька), В.Пеньківський (а.Тернополя)



До речі, адапчак сподобався МС та "обраним" людям ще й тим, що у ньому була сауна, в якій і відбувалися неформальні, але такі важливі зустрічі старих друзів та колег AIESEC в Україні.

Фото 5 - Сауна на Адапчаку 2002. Зліва параво - В.Кіяшко, О.Пеньківський (а.Тернополя), А.Серезентинов (а.Донецька), І.Колесніков (а.Маріуполя), О.Дємєнко (а.Бердянська, МСVPOGX 01-02), дівчинка з Ужгорода, М.Малкіна (а.Бердянська, МСVPOGX 02-03), Ю.Козакевич (а.Франківська), Д.Байкалов (а.Франківська, MCP 02-03), Т.Павлів (а.Львова), О.Костюк (а.Одеси)




Weast Conference

Тернопіль на конференції цього разу представляли двоє хлопців - А.Порада та В.Кіяшко.
Їхалося потягом до Будапешта досить файно - підготовку до конференції ми поєднували з "Микулинецьким", яке було зрейжене на адапчак Тернополем.

Фото 6 - Українська делегація у поїзді Львів-Будапешт


На вокзалі в Будапешті не було нікого, що зустріти українців і пояснити, куди і як їхати.

Фото 7 - Українська делегація на вокзалі Будапешт-Келеті


Єдиною інформацією була назва місця конференції десь на заході Угорщини. Це спонукало взяти два таксі ібільше 3-х годин їхати кудись і шукати потрібне місце (водії так і не знали точно).

Конференція в Угорщині відзначилася "середніми" умовами проживання (у кімнаті спало 22 чоловік), іжею, що "розслабляє", але водночас на ній були присутні купа чудових айсекерів з усієї Європи. Вперше більшості делегатам були донесені CWDT (CoreWork Design team, попередник Steering Team) outputs, які вперше представляли і пояснювали такі поняття як Structured Learning Process та AIESEC People, що стало основою розробки концепції AIESEC Experience.

Чером була весела і гарна дівчина з Росії, колишній член АІ команди, Ніка. Зап'амяталися вечірки та Global Village, де під керівництвом Д.Байкалова українські хлопці зайняли оборонні позиції щодо українських дівчат (яких було багацько, і всі красиві:).

Фото 8 - Д.Байкалов, В.Кіяшко на Global Village



Фото 9 - Українська делегація у повному складі + АІ responsible (верхній ряд - Д.Байкалов, Х.Павлова, Н.Садова, Вівек Малхотра, А.Маковнікова, К.Пенська, В.Ігнатенко, нижній ряд - О.Лупан, І.Колесніков, О.Корж, В.Кіяшко, К.Москалець)



Також конференція відзначилася тісною співпрацею з польською делегацією, серед якої був LCP AIESEC в Лодзі, Міхал Янішевські, який згодом став MCVPICX 03-04 в Україні, а згодом і AI CEE Regional Director 05-06.

Фото 10 - Україно-польска зустріч під час ВістКо'02




Стажер з Бразилії

На початку листопада до Тернополя приїхав перший стажер у 2002 році - Густаво з Бразилії, який працював на ПМП "Кромвель". Загалом його стажування проходило добре, але позначилося конфліктом з LCEB AIESEC в Тернополі. Слід зазначити, що це ніяким чином не відобразилося на якості рісепшену з боку локального комітету.

Фото 11 - ЛК AIESEC в Тернополі. Осінь 2002. Крайній справа - Густаво.



National Motivational Seminar

NMS'02 проводився у м.Бориславі, що під Львовом. Тернопільська делегація складалася з таких метрів теперішнього аламні угрупування, як: Я.Лисак, Л.Карачко, В.Легкий, О.Бурак (офіційні делегати) та неофіційні - А.Порада та В.Пеньківський.

Фото 12-13 - Тернопільські хлопці на NMSі в Бориславі



Конференція відзначилася якісним наповненням, міжнародною командою фасилітаторів та делегатів. Чером була Алла Гаврилова (MCP Latvia 02-03 та XQB chair).

Фото 14 - Паті на НМСі (праворуч на фото можна роздивитися О.Бурака)
Фото 15 - М.Янішевскі, Д.Байкалов, А.Гаврилова



Також на конференцію приїхала велика кількість аламніків різних років та різних Локалок, що додалого особливого відчуття конференції.

Фото 15 - Аламні зібрання на НМСі'02. Поч. з центру і ліворуч по колу - Н.Садова (Львів), О.Посікіра (Львів), О.Ломоносов (Дніпропетровськ), М.Малкіна (Бердянськ), Ю.Козакевич (Франківськ), анонім (підкажіть хто), А.Дубовик (Бердянськ), Я.Зварич (Львів), П.Мальцев (Львів), А.Серезентинов (Донецьк), Д.Байкалов (Франківськ), Т.Павлів (Львів), І.Газда(Львів), М.Янішевські.



Фото 16 - Молодь AIESEC в Україні 2002 року - National Motivation Seminar


December Functional Meetings

У грудні під Києвом відбулися функціональні зустрічі ВПів з програми стажувань, на яких підсумовувалася діяльність локалок за рік та починалось планування роботи на наступний.

Фото 17 - М.Малкіна, MCVPOGX 2002-2003
Фото 18 - VPOGXs 02-03 - Н.Стасик (Дніпропетровськ), І.Захаренко (Одеса), В.Кіяшко (Тернопіль)



2 коментарі:

Kramarenysz сказав...

Кіяха ти як завжди молодець, респект і Уважуха. я на ціх фотках побачив стільки занйомих обличь і навідь дві коханки ))))
Олка Корж і Оксана Костюк ака Каспер

Kiyaha сказав...

шо ж ти так всі свої походеньки виказуєш:)))