пʼятниця, 21 березня 2008 р.

Олександр Пеньківський - Аламні обличчя

Олександр Пеньківський (ака Сіній)

Народився 9 липня 1984 року у м.Житомирі.

З 2001 по 2006 рік навчався у ТАНГу, Інститут "Міжнародного Бізнесу та Менеджменту".

Час приєднання до LC AIESEC в Тернополі – вересень 2001 року.
Посади 2001-2003 рік – член команди
ICX, 2003-2004 рік – VPICX/Fin.


У вересні 2001 року Сашко продовжив славну традицію сім‘ї Пеньківських і приєднався до Локального Комітету AIESEC в Тернополі. Починаючи з 2002 року результати у Локальному Комітеті почалось зростання кількості реалізованих стажувань на компаніях м.Тернополя та продовжився якісний рісепшен (деколи навіть з виїздами за межі Тернополя), у чому є величезний внесок та заслуга Олександра. Отримання Локальним Комітетом нагороди від МС у 2003 році за «Постійне та швидке зростання у результатах» стало логічним наслідком роботи Локалки у тому році.

Починаючи з WinCo 2002 року Сашко постійно відвідував регіональні та національні конференції AIESEC в Україні. Завдяки своїй щирості, простоті та веселій вдачі, Сашко зав'язав хороші дружні відносини із багатьма представниками різних Локалок (здається. натісніші дружні зв'язки були з Одесою - тут також ніякого інтиму!:)

Віктор та Сашко Пеньківські мали у Локалці свій особистий сімейний "контрацептивний" ролл-колл, який часто демонстрували у свії роки на різних вечірках та при іншій нагоді:) Також Сашко був активний учасником усіх «неробочих» проектів та івентів Локалки, включ. Бердянський проект «5-5-5-5» (деталі питати особисто).

Прийнятий у почесні аламні Локального Комітету на початку 2005 року.

На початку 2007 році Сашко одружився з Тетяною Косенко (ака Мєлка), яка була активним AIESEC friend‘ом, та їздила на стажування до Туреччини (яке по певним причинам так і не відбулося).

Фото 1 - Аламніки Тернополя на весіллі у Сінього та Мєлки (зліва направо - А.Вівчар, О.Бурак, О.Пеньківський, Т.Косенко, Л.Карачко, О.Прокопенко, С.Заїка)


У жовтні 2007 року у сім‘ї Пеньківських народився маленький Дмитрик, з чим усі друзі Сашка і Тетяни його щиро вітають!

Теперішній статус: проживає з сім‘єю у м.Тернополі. Підтримує зв‘язок з аламніками своїх років. Підприємницький дух Олександра, яка виявлявся у його роботі в AIESEC, продовжується і зараз, Сашко з Тетяною активно займаються власним бізнесом.

Фото 2 - В.Кіяшко у гостях в сім'ї Пеньківських (січень 2008)

Аламні, які підтримують зв‘язок з Олександром – В.Пеньківський, В.Кіяшко, О.Бурак, Л.Карачко, Я.Лисак, А.Вівчар.

Немає коментарів: