четвер, 5 лютого 2009 р.

WinCo 2009

Отож все по порядку. З 28 січня по 1 лютого відбувалася конференція під назвою WinCo - це одна із чотирьох функціональних конференцій, яка складалася з двох частин: перші 2 дні - це робота по функціональним напрямках, а інші – вибори до національного комітету. Також паралельно відбувалася зустріч аламніків.
Здавалося тернопільських представників було найбільше (що й не дивно). Серед яких були помічені такі обличчя: Л.Карачко, О.Бурак з жінкою, А. Вівчар, С. Заїка, В.Купчак Я.Лисак, С.Федорців, В.Пеньківський,А. Порада.
(хух надіюсь нікого не образила:))

Усі вони приїжали підтримувати наших кандидатів в МС – це І.Коваль та А.Сідлецьку, які війшли в 8 тих відважних, які подавалися в національний комітет. Яких на жаль не обрали, але на цьому життя не закінчується (як показує практика минулих років!)

Відбір був дуже напруженим.
А ось нові кандидати в МС 09/10: 

Лариса Немеш MC VP Partnership Management 

(Президент Локального Комітету в м.Львів 08\09)

Анастасія Борисенко MC VP Incoming Exchange

(Віце президент з розвитку міжнародних стажувань в м.Львів 08\09) 

Та Сергій Караванець MC VP Communications&IM

(Президент Локального Комітету в м.Івано-Франківськ 08/09)  

Також на Нових Горизонтах минулого року було обрано МСР 09-10 – Таню Михайлюк.  

З цим і можна привітати нову команду. Тримайтеся. У вас ще цілий рік для того, щоб розвинути країну і підтримувати її авторитет у світі.

Ми віримо у вас!!!

Gala Night

Це урочисте вручення нагород найактивнішим айсекерам України, ведучим якого був Макс Немеш. Також можна привітати Машу Василик, яка була обрана найкращим фінансистом минулого півріччя. Для Тернополя це великий крок, через те що протягом минулих 3 років в локальному комітеті не було фінансиста. 


Ну від мене все, чекайте нових новин)
Подію підписала Катя Мамінова (а.к.а. Мумі)

Немає коментарів: