неділя, 19 квітня 2009 р.

Аламні Обличчя - Ірина Коваль (Кові)

Народилася 04.03.1989 в м. Іршава Закарпатської області.
На даний момент навчається на 4-му курсі Тернопільського національного економічного університету.

В AIESEC прийшла восени 2005 року і вже з перших днів почала активно залучатись в життя локального комітету.

Коротко про
AIESEC досвід: OCP WWB, VP TM 07/08, NST TM 08/09. (а якщо чесно, її айсек досвід навіть важко описати на двох листках А4:))

Мабуть важко уявити шістнадцятилітню, тендітну дівчину, яка уже керує своїм власним проектом під назвою «Зупинемо СНІД разом». У її команді 7 стажерів з різних країн світу.

Рідко зустрінеш людей, які спроможні так віддатись організації, що аж не бачити, що ж відбувається навколо. Це людина-історія, людина-компетенція, людина-історія (як її ще не називали) і просто мила дівчина.

За ці 4 роки Кові дійсно доказала що impossible is nothing. Незважаючи на деякі неґаразди, вона ніколи не здається, "висмоктує мотивацію з пальця". Саме так, будучи в борді у напружений період вона завжди знаходила бажання йти вперед.

І приємно чути: "Я хочу більше працювати". Вона може спати по 4 години в день, робити мегакрасиві документи, у неї завжди ціла купа ідей. Для всіх залишається таємницею звідки ж вона бере всю ту мотивацію, ідеї і креативний підхід.

7 березня 2009 року ця дівчина отримала почесне звання Аламні ЛК AIESEC в Тернополі. З цим її й можна тепер привітати. Я з впевненістю можу сказати, що на цьому її AIESEC кар’єра не закінчиться. У неї є ще багато планів і вона впевнено йде до своєї мети.

Нещодавно її було обрано до національної команди AIESEC в Україні на позицію TMU Chair. ЛК щиро вітає Іру з новими перемогами.

ЗІ. І нам тебе не вистачає...



про Кові написала Катя Мамінова (ака Мумі)

Немає коментарів: