пʼятниця, 20 березня 2009 р.

Березневий 2й четвер місяця


Другий четвер березня...тобто цього разу все відбувалося в п’ятницю 13-го, магічно-містичний день, в який ми готували смачнющу пасту, а головне в чудовій компанії і в затишному місці. Спочатку про тернопільський бомонд - присутність лише чоловічої компанії вже починає перетворюватися у закономірність, беручи до уваги зустріч у лютому. Тож, присутні:
  1. Віталій Купчак;
  2. Заїка Сергій;
  3. Славік Лисак;
  4. Степан Федорців;
  5. Бурак Олексій;
  6. Порада Андрій;
  7. Прокопенко Олександр;
  8. Євген і Слава – сусіди Славіка і Степана, у минулому частина Національного Комітету AIESEC в Україні.

Для протоколу додам, що Порада Андрій прибув із запізненням, але виправдання прийняли без вагань, оскільки з собою він мав цілих 5 літрів (бочка, див.фото) живенького микулинецького медового пивка (гостинець з Тернополя).



Тепер трішки про місце, де ми зустрічалися – апартаменти пана Лисака і Федорціва, тобто квартира, яку вони винаймають в районі Лук’янівки. Одразу можу сказати, що житло шикарне і попахує аристократизмом, про що свідчать вишукані меблі в стилі «аля бєлая кость маманта» і величезна площа, тому сподіваюся, що наш візит не останній.



А тепер про те, чим ми займалися весь вечір. Приготування пасти зайняло 5% нашого часу, все інше – поїдання, випивання і балаканина про актуальні теми та проблеми у суспільстві, політиці, бізнесі, в Україні та у Всесвіті).



ПАСТА. Заправка: курячий фарш (як альтернатива - філе, м'ясо, ковбаса) готуємо на пательні, після 10 хв смаження додаємо порізану цибулю і готуємо до готовності. Ну а далі додаємо кетчуп або соус (за смаком). Дану заправку додаємо до попередньо відвареного спагетті, добре перемішуємо, додаємо зелень за смаком (бажано базилік, укроп, петрушка, далі вже справа вашої фантазії) і подаємо до столу. В оригіналі до даної страви подають червоне вино, але в нашому варіанті було більше по-нашому – горілочка, пиво і макарони
, але головне де, як і з ким…




До зустрічі 9 квітня…


Події описав - С.Заїка

2 коментарі:

Анонім сказав...

хохо!
Який бложек )))
І себе на фотках знайшов :)
Чудненько!

Василь :)
ps. Львів Любить Тернопіль! І Франик тож!

Анонім сказав...

Порада на фоні газової плити канеха яскравий, так виглядає ніби ми в гуртожитку після екзаменів бухал:)